Sok szerencsét idézetek és képek

sok szerencsét idézetek és képek

Szerencse az életünkben nagyon fontos szerepet játszik, és sokszor a siker eléréséhez is szükségünk van rá. Éppen ezért fontos, hogy ne csak mi tegyünk meg mindent a céljainkért, hanem kívánjunk magunknak és másoknak is sok szerencsét az úton. Ebben a cikkben összegyűjtöttük a legjobb sok szerencsét idézeteket,  bármilyen kihívással állsz szemben, vizsga, érettségi, új munkahely, új élethelyzet, mindig tudj motivációt meríteni és hinni abban, hogy a szerencse is velünk van!

Sok szerencsét idegen nyelveken

  • sok szerencsét angolul- Good Luck!
  • sok szerencsét franciául – Bonne chance!
  • sok szerencsét németül – Viel Glück!
  • sok szerencsét olaszul – Buona fortuna!
  • sok szerencsét portugálul – Boa sorte!
  • sok szerencsét spanyolul – Buena suerte!

Sok szerencsét idézetek

„Sok szerencsét kívánok neked ebben az új kihívásban, bízom benne, hogy sikerrel fogsz szembenézni vele.”

 

„Az élet nem mindig könnyű, de remélem, hogy az új utadon sok szerencsét és boldogságot találsz.”

 

„Az élet tele van váratlan fordulatokkal, de remélem, hogy a szerencse a te oldaladon lesz, amikor szükséged van rá.”

 

Sok szerencsét! Minél keményebben dolgozol, annál szerencsésebb leszel!

sok szerencsét lóhere, minél keményebben dolgozol

 

„Sok szerencsét és sok boldogságot kívánok neked az új kihívások és lehetőségek során. Bízom benne, hogy minden napod gazdagabb lesz.”

 

„Azt kívánom neked, hogy az új életed új lehetőségeket, új barátokat és sok szerencsét hozzon számodra.”

 

„Sok szerencsét kívánok neked az új munkahelyeden, bízom benne, hogy elégedett leszel az új környezettel és feladatokkal.”

 

sok szerencsét képeslap lóhere

A szerencse az, amikor a felkészültség párosul a lehetőséggel. Ha nem vagy felkészülve, amikor a lehetőség megnyílik előtted, nincs szerencséd.

Oprah Winfrey

 

„Az élet tele van kihívásokkal, de remélem, hogy a szerencse kísérni fogja a lépteidet, hogy sikeres legyél minden újabb kalandban.”

sok szerencsét szerencsepatkó

„Az élet változásokkal és lehetőségekkel teli. Kívánom neked, hogy minden új kihívásban és lehetőségben sok szerencsét találj, és az életed boldogsággal teljen.”

 

A szerencse gyakran épp azokra mosolyog, akik a legkevésbé várnák ezt.

C. W. Gortner

Sok szerencsét a vizsgához

„Sok szerencsét kívánok a vizsgádhoz! Biztos vagyok abban, hogy felkészültél rá, és sikeresen teljesíted majd.”

 

„Az izgalom természetes a vizsga előtt, de tudom, hogy jól felkészültél. Kívánom, hogy a vizsga során minden jól menjen és elégedett legyél az eredményekkel. Sok szerencsét!”

sok szerencsét képeslap szerencsemalac, lóhere

„Sok sikert kívánok a vizsgádhoz! Bízom benne, hogy a tudásod és a kitartásod segítségével sikeresen veszed az akadályokat.”

 

„Az életünk tele van lehetőségekkel, és ez a vizsga egy újabb lehetőség számodra. Kívánom, hogy a vizsga során minden jól menjen és a lehető legjobb eredményt érdemeld ki. Sok szerencsét!”

 

„Az élet nem mindig könnyű, de az erőfeszítéseid és a felkészülésed meghozzák a várt eredményt. Kívánom, hogy a vizsga során sikeres legyél és elégedett legyél az eredményekkel. Sok szerencsét!”

 

„Sok sikert és erőt kívánok a vizsgádhoz! Tudd, hogy minden nehézség ellenére kitartóan küzdve, a céljaidat elérheted.”

 

„Hidd el, hogy mindenre képes vagy, és hiszel magadban, meg tudod csinálni a vizsgát! A tehetséged és kemény munkád garantálja a sikeredet.”

sok szerencsét képeslap patkó, lóhere

„Tudom, hogy van benned egy erős akarat és az a szándék, hogy megteszel mindent, hogy sikeres legyél a vizsgán. Bízz magadban, mert én is hiszek benned!”

 

„Ne aggódj, hogy mit szólhatnak mások, csak arra koncentrálj, hogy a lehető legjobb eredményt érd el a vizsgán. Tudd, hogy az eredményeidet a kemény munkád határozza meg, és hogy minden felkészülésed meg fogja hozni a gyümölcsét.”

 

„Az elmúlt időszakban rengeteget tanultál és fejlődtél, és tudom, hogy az összes tudásodat kamatoztatni fogod a vizsgán. Csak bízz magadban és az ismereteidben, és a vizsga sikerülni fog.”

 

Csak maradj nyugodt, és bízz magadban, mert te képes vagy a vizsga sikeres teljesítésére! Emellett ne feledd, hogy az életben a tapasztalat és a tanulás a legfontosabb, még akkor is, ha a vizsga nem úgy sikerül, ahogy azt tervezted. Az igazán fontos az, hogy mindig előre nézz és ne add fel az álmaidat és céljaidat. Hajrá, te meg tudod csinálni!

Nézd meg ezt is:

Sok szerencsét az érettségi vizsgához

„Sok szerencsét kívánok az érettségi vizsgádhoz! Bízom benne, hogy jól fogsz teljesíteni, és elégedett leszel az eredményekkel.”

 

„Az érettségi vizsga nagyon fontos mérföldkő az életedben, de bízom benne, hogy minden felkészülésed meghozza a várt eredményt. Sok szerencsét kívánok!”

 

„Az érettségi vizsga izgalmas időszak, de tudom, hogy felkészültél rá. Kívánok neked sok sikert és remélem, hogy elégedett leszel az eredményekkel.”

 

„Az érettségi vizsga előtt állsz, de ne aggódj, hiszen felkészültél rá. Kívánom, hogy a vizsga során minden jól menjen, és elégedett legyél az eredményekkel.”

Nézd meg ezt is:

Sok szerencsét új munkahelyhez, új álláshoz

„Gratulálok az új munkádhoz! Kívánom, hogy minden a terveid szerint alakuljon, és a lehető legtöbb sikert érd el az új kihívásaidban.”

 

„Az élet során sok új kihívással szembesülünk, de tudom, hogy megállod a helyedet az új munkahelyeden is. Kívánom, hogy boldog és sikeres legyél az új munkahelyeden. Sok szerencsét!”

 

„Az élet tele van lehetőségekkel, és ez a munkahelyi váltás egy újabb lehetőség számodra. Kívánom, hogy sikeresen helytállj az új környezetben és elégedett legyél az eredményekkel. Sok szerencsét!”

 

„Az erőfeszítéseid és a tudásod meghozzák a várt eredményt. Kívánom, hogy a munkád során elégedett legyél az elért eredményekkel és boldogulj az új munkahelyeden. Sok szerencsét!”

 

„Az új kihívások mindig izgalmasak és inspirálóak. Kívánom, hogy a munkád során minden jól menjen, és az új munkahelyeden is sikeres legyél. Sok szerencsét!”

 

„Sok sikert kívánok az új munkahelyeden! Biztos vagyok benne, hogy a tudásod és az elszántságod segítségével sikeresen helytállsz majd. Sok szerencsét!”

 

„Az élet nem mindig könnyű, de minden nehézséget legyőzhetünk. Kívánom, hogy az új munkahelyeden is magabiztosan és sikeresen teljesíts, és elégedett legyél az eredményekkel. Sok szerencsét!”

 

„Az új kihívások mindig fejlődést hoznak magukkal. Kívánom, hogy az új munkahelyeden boldogulj és sok sikert érj el. Sok szerencsét!”

 

„Az élet tele van lehetőségekkel, és az új munkahelyed is egy új lehetőség számodra. Kívánom, hogy az új környezetben is sikeresen helytállj és elégedett legyél az eredményekkel. Sok szerencsét!”

 

„Az új munkahelyen új lehetőségek, barátok és kihívások várnak rád. Kívánom, hogy elégedett és boldog legyél az új munkahelyeden, és a sikerek mindig az útjaidat kísérjék. Sok szerencsét!”